Sunday, January 16, 2011

KAYUHAN PRE- LE TUA

KAYUHA PRE-LE TUA DE 16/januari/2011

kayuhan sejauh 100kilometer n lebih kurang 1oo mililiter peluh kuar......
penat tau.........

penyertaan cukup ramai lebih kurg 800 org rider halal.....tapi rider haram pon ada dalam 100 lebih kot....( termasuk aku gak rider haram.......)



ni muke aku sblm kene hidration.....


ni sume gambar belakang je....(gambar bontot je)......


eiiii perut aku terkeluar dari kawasan......aril senyum je....


haaa yan hampir jatuh kene kaki marshall moto beso...kalo jatuh tu habis la yan kene lenyek dgn tayar beskal.......



sempat la gak borak2 dgn eric.....


ramai......


semangat ni...tapi tenaga takde......


aku n keong bg respon ok gak la kayuhan ni..........tapi keong mmg laju wlpn nek beskal folding bike tu.....tah pe yang di modofied....pasang turbo ke pe.....


yan dgn penuh semangat....


siap bergambar dgn tokei beskal n the geng.....


pas kiteorg bergambar dgn tokei....kite org wat haluan masing2...diorg teruskan...tapi kiteorg patah balik sbb nak g kenduri kawin......ala kiteorg rider haram.......hahahahhaha....

haaaa lupe lak kite org dtg dgn fizi n iwan tapi diorg ilang tah kat mana tah........tak nampak...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete