Tuesday, February 8, 2011

UITM MTB CRITRIEUM CHALLANGE 30 JANUARI 2011

tahun baru....aktiviti baru...

maka dengan itu kite orang telah menyertai lumbe beskal kat UITM shah alam, kat INTEKMA....meriah betul sempena dgn LE TUA DE LANGKAWI....

macam biase peserta S.O.T join de race.....pehhh ramai la gak peserta....
tapi yang bes sume race ni time ujan2 je...pastu laju lak mcm peluru.....berdesupppp....

ni antara gambar2 yang sempat diambik oleh MANAGER TEAM ( bart ) & INTAN ( makwe ARAB)....tima kasih kat diorg ni....


basikal harus di tayangkan atas kete supaya nampak mcm pelumba sejati....


iyan nak bukak suar...sempat gak aku amik hahahahahaha.......


basikal tgh nak di turunkan....haaa basikal giant biru tu basikal manager....saje je bawak mana tau leh jd beskal spare....( manager pikirkan kebajikan rider2....hahahahah)


pisang ni iyan yang belanja....ni bekalan kite org sebelum bertanding.......air dlm botol biru tu ada jampi sikit.....untuk menang.......tak tau la iyan jumpa dukun mana mlm tu.......


ni la arab ni pon baru dtg gak ni....haaa siap bawak adik dia...hehehehhe


haaa ni nama nye sesi cucuk jarum kat baju.......seksi ni dari belakang laa...hehehhee


ni moto marshall n polis...tapi sume polis ni tak tau la g mana...


laaa rupe nye diorg kene ceramah pagi dulu.......cian diorg.....


haaa team bomba ni tak di bagi ceramah lak cume di suh wat post istimewa je.......


ni kete lead marshall..pakai la barangan malaysia.....


tgk siap ada belon lagi....meriah btl la....


haaa ni gadis litar ke gadis urusetia...aku pon tak pasti sbb aku tak taye diorg....


skang ni kategori bdk u je yang mule dulu.......


tgk ni diorg tak sabar nak berlepas......


haaa intan dgn bdk pmpuan sebelah tu kang kene langgar lak.....diorg ni giler amik gambar je dari td.....


bdk pmpuan ni td kat dpn rider skang panjat2 lak nak amik gambar dr atas....tapi cian intan tak dapat nak panjat....dia amik gambar dr situ jela....


tgk berdesuppp tu.........laju nye...ni baru warm up je tau.......


sblm race kategori open....beskal faez ni wat hal lak....kene repair jap....


tgh repair2 ni sempat lak la si iyan ni wat post istimewa...


tgk last2 aril gak betulkan beskal faez.....sbb faez pon nak amik gambar gak...


post special utk SOT......


post ni katanye utk bini iwan sbb takuuttt bini nye tak caye dia g race.....hahhhahaha


haaa lupe nak bagi tau...beskal setiap rider kene pakai 'chip' utk senang di kesan oleh setelit....sbb takut penipuan berlaku.......atau pon rider tak ilang dari kawasan perlumbaan...hahahahaah........


muke rider SOT....termasuk yang pakai baju ijau tu MANAGER TEAM....


aku tak tau nape aril gelak beso....gelak ada makna tu...


post manje2....


post rider maut.......


mule2 aku amik gambar intan pastu.......


pastu....intan amik gambar kite org lak......


kategori open pon nak mule ni....


tgk tu siap sms lagi..."kenang ku dlm doa mu".......


aril sengih2....


laju tu.....


rider muda @ junior bagi support.....


dan diorg bagi post special.....cute konon.....


tak sampai 1 lap da bocor...kecewa btl iwan.....


aku sempat gak la tenang kan iyan sbb dpat 1 lap je....kalo aku tak tenangkan kang dia bakar sume kete, moto, beskal org.....silap2 intekma ni pn di bakar gak.....


wlpon kecewa iyan sempat gak mintak di sembur dgn bomba.....


respon yang bagus....gooodddddddddd........


aduh rugi akt bergambar dgn adik arab ni......


pas abis race muke ceria wlpon tak de adiah.....tapi......


kite org dapat sijil sorg 1...hehehehehehe

best.....lain kali join lagi......

1 comment:

  1. cerita yang menarik...tapi dapat nombor berapa bro...

    ReplyDelete